Innerlijke Rust en Vrede

                                                          Wie zijn wij?
Home


Links


Activiteiten
Wij, Marleen Jonker en Joop Smulders zijn beide psycho-hypnotherapeut en Live-between-Lives therapeuten. Joop heeft als specialisatie regressie- en re´ncarnatietherapie. Wij combineren onze krachten in relatietherapie.

Werken aan de basis betekent dat wij zoeken naar de essentie van de klacht of de problematiek waar de klant mee komt, maar het betekent ook dat we ons bezighouden met de meest fundamentele levensvragen die aan de basis liggen van ons welbevinden.
Deze vragen hebben in de kern te maken met het leven, de liefde, de dood en de waarheid.

Wij begeleiden mensen naar hun ware kracht. Ervan uitgaande dat ieder mens heel is, gaan we op zoek naar wat jouw heelheid belemmert. Daarvoor is het van belang dat je leert onderscheiden wat je denkt, doet en voelt. Dat je in contact komt met je emoties en met je belemmerende overtuigingen en dat je weer op het spoor wordt gezet van wat jou beweegt en wat je missie is.
Hiervoor gebruiken we niet alleen onze levenservaring, maar ook alles wat wij weten en ervaren in onze relatie als man en vrouw.

Wij hebben een heel scala van technieken tot onze beschikking. Als basis voor diagnostiek en model voor persoonlijke groei maken wij gebruik van het Enneagram.
Wij werken klachtgericht, dat wil zeggen, je komt met een vraag of een probleem en daarmee gaan we direct aan de slag, jouw volgend in jouw behoeften.

Marleen en Joop


Marleen

Joop