Innerlijke Rust en Vrede

Home


Links


Activiteiten
WONDERWANDELEN IN DE LOT

Waar
Met Een Cursus in Wonderen als inspiratiebron, gaan wij een week wandelen in de Lot, zuidwest Frankrijk, in de omgeving rondom Figeac en Cajarc.
In de stilte van de groene valleien van Lot en Cele bevinden zich oude pelgrimspaden die ons voeren naar lieflijke Middeleeuwse dorpjes, kerken en kloosters. Langs de route tref je overal oude muren aan die al in de tijd van de Kelten hier aanwezig waren. Ook vind je stenen schaapherderhuisjes, de zgn. Caselles. Hier ervaar je de rust en schoonheid van een zo goed als onbedorven landschap, met mooie vergezichten, je wordt begeleidt door het gezang van ontelbare vogelsoorten en je kunt genieten van wilde planten en bloemen.

Wie
Wij, San van Vliet en Marleen Jonker zijn uw gastvrouwen. Wij zijn beiden student van een Cursus in Wonderen. Wij hebben elkaar in Frankrijk gevonden en wij delen een liefde voor de natuur, voor levenskunst en voor spiritualiteit.

Programma
Op zaterdag is de aankomstdag, waarop U zich kunt installeren in uw verblijf en er wordt om 19.00 een welkomstdrankje geserveerd . Er is een gezamenlijk diner, waarbij wij met elkaar kennis kunnen maken. Na het diner bespreken wij met elkaar welk(e) thema('s) van de Cursus centraal zal staan in de komende week.

Vanaf zondagochtend gaat het programma als volgt:
ĺs Morgens starten wij met een begeleide meditatie van ongeveer 1 uur. Daarna is er een ontbijt en vervolgens gaan we in stilte wandelen in de omgeving van Figeac-Cajarc. De wandeling zal ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Na de wandeling bent U vrij om de rest van de dag naar eigen behoefte in te vullen. U kunt hierbij denken aan het bezoeken van bezienswaardige plekken in de regio zoals het Musee Champollion in Figeac, St Cirq Lapopie, de grotten van Padirac, de bedevaartsplaats Rocamadour. Ook kunt U kanovaren op de Lot of lunchen op een van de vele heerlijke terrassen van restaurants in de omgeving.
Zie:www.tourisme-midi-pyrenees.com

Om 18.30 uur wordt er op de locatie van Susan een gezamenlijk diner geserveerd. Na het diner is er een bijeenkomst, waarin wij met elkaar de ervaringen en inzichten delen rondom het thema.

Accommodatie
U kunt verblijven in het representatieve gastenverblijf van San in Beduer of in een van de yurts bij Marleen in Cajarc. U beschikt over een slaapvertrek met 2 bedden en een gedeelde douche/toilet. Op beide locaties is daarnaast een zitkamer/keuken aanwezig. Wij gaan uit van een groep van 8 -10 personen.
Op de website treft U fotoĺs aan van beide locaties en van de omgeving.

Data
14 tot 21 september 2013
7 tot 14 juni 2014
20 tot 27 september 2014

Ook kunt U zelf een groep bijeenbrengen en in overleg met ons de data en het programma samenstellen. Een groep van 6 personen is dan het minimum. Om deel te kunnen nemen is het dan niet perse verplicht om een leerling te zijn van de Cursus. Maar het vereist wel dat je openstaat voor het gedachtegoed ervan.

Wij kunnen eventueel ook aanvullende workshops verzorgen. U kunt hierbij denken aan yoga of een lezing door een van de vertalers/leraar van de Cursus in het Frans, alhier. De lezing zal dan in de Engelse taal plaatsvinden.

Kosten
De kosten bedragen 725 euro per persoon, inclusief verblijf, ontbijt, diner, koffie, thee en begeleiding. De reiskosten naar Frankrijk zijn voor uw eigen rekening. Indien u zelf een groep samenstelt van minder dan 8 personen, of als wij extra activiteiten verzorgen, zullen de kosten iets hoger uitvallen en in overleg worden vastgesteld.

Contact
Voor vragen kunt U via de mail contact opnemen met San of Marleen. U kunt de websites bezoeken voor meer informatie over ons, de locatie, de omgeving en de routebeschrijvingen.
Marleen: www.aan-de-basis.nl
mail: info@marleenjonker.nl
San: www.masdecarrie.info
mail: s.m.vanvliet@orange.fr

Home


Links


Activiteiten